Lediga Lokaler


Lediga Lokaler

Skoogs Fastigheter AB äger och förvaltar kommersiella fastigheter, kontor och köpcentrum. Här nedan presenterar vi de lediga kontors- och butikslokaler vi har just nu. Välkommen att kontakta oss för en vidare diskussion.

PITEÅ, HAMNGATAN 54, SHOPPINGGALLERIAN SMÅSTADEN
Lokaltyp: Butikslokaler
Butikslokal: 142 m²
Butikslokal: 108,5 m²
Butikslokal: 349 m²
Butikslokal: 105 m²
Butikslokal: 215 m²
Butikslokal 93,8 m²

Lokalerna är belägna i shoppinggallerian Småstaden med bästa A-handelsläge. Småstaden invigdes 1989 och var Piteås första shoppinggalleria. Sedan starten har Småstaden utvecklats till en omtyckt mötesplats i hjärtat av staden. Här finns en bra mix av butiker inom mode, hälsa, skönhet, inredning och litteratur, blandat med restauranger, caféer och biograf. Butiksytorna är belägna på två plan. Huvudentré är från Storgatan, Sveriges första gågata, men det finns även entréer från Uddmansgatan och Hamngatan.

INTRESSERAD AV ETABLERING?
Är du intresserad av en ledig lokal är du varmt välkommen att kontakta Christina Skoog, christina.skoog@skoogs.se, 070-330 01 31

LEDIG KONTORSLOKAL – CENTRALA PITEÅ
Nyrenoverad kontorslokal på 99 m² och med ett av Piteås bästa lägen. Ligger vid gågatan, ovanför Espresso House och granne med Småstadens shoppingcenter.

Vill du veta mer och få en visning? Kontakta Christina Skoog, christina.skoog@skoogs.se, 070-330 01 31

Skoogs Fastigheter använder sig av cookies för att förbättra användarupplevelsen på webbplatsen och statistik. Om du inte godkänner eller vill ha mer information kan du läsa mer på skoogsfastigheter.se/cookie-policy