Lediga Lokaler


Lediga Lokaler

Skoogs Fastigheter AB äger och förvaltar kommersiella fastigheter, kontor och köpcentrum. Här nedan presenterar vi de lediga kontors- och butikslokaler vi har just nu. Välkommen att kontakta oss för en vidare diskussion.

PITEÅ, HAMNGATAN 54, SHOPPINGGALLERIAN SMÅSTADEN
Lokaltyp: Butikslokaler
Butik 01: 105 m²
Butik 03: 69 m² + 8
Butik 04: 94 m²
Butik 23: 543 m²
Butik 24: 574 m²
Butik 25: 100 m²
Butik 100: 100 m²

Lokalerna är belägna i shoppinggallerian Småstaden med bästa A-handelsläge. Småstaden invigdes 1989 och var Piteås första shoppinggalleria. Just nu pågår en ombyggnation och expansion av kommersiell yta med flera nya etableringar. Sedan starten har Småstaden utvecklats till en omtyckt mötesplats i hjärtat av staden. Här finns en bra mix av butiker inom mode, hälsa, skönhet, inredning, elektronik och litteratur, blandat med restauranger, caféer och biograf. Butiksytorna är belägna på två plan. Huvudentré är från Storgatan – Sveriges första gågata – men det finns även entréer från Uddmansgatan och Hamngatan.

INTRESSERAD AV ETABLERING?
Är du intresserad av en ledig lokal är du varmt välkommen att kontakta oss på 0911-745 00.

Skoogs Fastigheter använder sig av cookies för att förbättra användarupplevelsen på webbplatsen och statistik. Om du inte godkänner eller vill ha mer information kan du läsa mer på skoogsfastigheter.se/cookie-policy