Lediga lägenheter


Lediga lägenheter

Här nedan finns prospekt med detaljerad information samt planlösning över tillgängliga lägenheter just nu.

I de nyproducerade bostäderna i kvarteret Träkronan bor du i en genomgående hög standard. Såväl kökets vitvaror som badrummets kakelplattor är omsorgsfullt handplockade. Vår grundtanke har varit att erbjuda bra kvalitet – vi vill att du ska kunna bo i hyresrätt utan att behöva tumma på kvalitet.

Läget på bostäderna är perfekt. Du bor mitt i city med shopping-, kultur- och serviceutbud precis utanför dörren.

Mellan husen anlägger vi en innergård med planteringar och sittgrupper i en smakfullt upplyst och harmonisk miljö. Det är inte helt otroligt att innergården blir en ny favoritplats där du umgås med grannar och vänner.
Extra övernattningsrum finns att tillgå i det närliggande Skoogs Bnb. Övernattningsrummet kan du till ett förmånligt pris boka när du väntar gäster som inte får plats i din egen bostad.

STORGATAN 57, PITEÅ

1203    2:a    9551kr/mån    ledig fr.o.m. 1/9   -> se prospekt

 

LILLBROGATAN 4, PITEÅ

Inget ledigt

 

HAMNGATAN 56, PITEÅ

1301     4:a    16 970/mån     ledig nu -> se prospekt

1305    4:a     16 970/mån    ledig nu -> se prospekt

 

HAMNGATAN 52, PITEÅ

Inget ledigt

Glöm inte att du måste göra en intresseanmälan under Söka bostad på vår hemsida för att kunna anmäla intresse för lediga lägenheter.

 

Skoogs Fastigheter använder sig av cookies för att förbättra användarupplevelsen på webbplatsen och statistik. Om du inte godkänner eller vill ha mer information kan du läsa mer på skoogsfastigheter.se/cookie-policy