Våra bostäder


Skoogs Fastigheter äger och förvaltar i dagsläget 86 lägenheter, alla belägna i hjärtat av Piteå med gågator, service och shopping alldeles runt knuten.

Just nu formar vi ett nytt kvarter i Piteå, där nya boenden får växa fram tillsammans med kontor, service, butiker och restauranger. När projekt Träkronan når sitt slut innebär det ca 70 nya bostäder.

Ett rum och kök

ÄLDRE BESTÅND (BYGGÅR 1989/1990)
- Antal: 4
- Storlek: 29 - 55 kvadratmeter
- Övrigt: Alla – bortsett från den på 29 kvm – har balkong, och är belägna på Hamngatan i centrala Piteå (Småstaden).

Ritningen är ett typexempel på planlösning.

Två rum och kök

ÄLDRE BESTÅND (BYGGÅR 1989/1990)
- Antal lägenheter: 11
- Storlek: 59 - 78 kvadratmeter
- Övrigt: Samtliga har balkong eller uteplats och är belägna på Hamngatan i centrala Piteå (Småstaden).

NYTT BESTÅND (BYGGÅR 2015/2016)
- Antal lägenheter: 15
- Storlek: 53 - 60 kvadratmeter
- Övrigt: De nybyggda lägenheterna håller en genomgående hög boendestandard. Flertalet av dem har balkong eller uteplats. Samtliga bostäder är belägna Storgatan 57 samt Lillbrogatan 4 i centrala Piteå.

Ritningen är ett typexempel på planlösning. Vänligen kontakta oss för ritningar på specifik lägenhet.

Tre rum och kök

Vi har totalt 22 bostäder med tre rum och kök. Storleken varierar mellan 73 och 96,5 kvadratmeter. Samtliga har balkong eller uteplats. Samtliga bostäder är belägna på Hamngatan i centrala Piteå (Småstaden).

Ritningen är ett typexempel på planlösning.

3,5 rum och kök

Vi har en bostad på 3,5 rum och kök med egen tvättstuga, belägen högst upp i huset på våning 7. Storleken är 112,5 kvadratmeter med stor balkong/terrass längs två av lägenhetens långsidor.

Ritningen är ett typexempel på planlösning.

Fyra rum och kök

Vi har totalt fem bostäder med fyra rum och kök. Storleken varierar mellan 93 och 118,5 kvadratmeter. Samtliga har balkong, och är belägna på Hamngatan i centrala Piteå (Småstaden).

Ritningen är ett typexempel på planlösning.

Skoogs Fastigheter använder sig av cookies för att förbättra användarupplevelsen på webbplatsen och statistik. Om du inte godkänner eller vill ha mer information kan du läsa mer på skoogsfastigheter.se/cookie-policy